Hundepension og dagpleje

Vores hundepension består af bl.a. opvarmede bokse og egen løbegård. Det skal være trygt at aflevere sin hund hos os og vi gør vores absolut bedste for, at alle hunde får en god oplevelse under opholdet. Vi tilbyder en hverdag med gåture, leg i vores indhegninger, søgeøvelser og ikke mindst kæleenheder. Derudover er der mulighed for at tilvælge en række ydelser i form af ekstra gåture, negleklip, vask mv.

Vi tilbyder også dagpleje, som kan bruges til eksempelvis tilvænning af længere ophold, alene hjemme problemer, i forbindelse med lange arbejdsdage mv. Kontakt os gerne for yderligere information.

Online booking

Indlevering/afhenting i pensionen:

Søn - Fre fra 9:00-10:00 og 17:00-18:00
Lørdag fra 9:00-10:00 og 16:00-17:00
- Dog kun efter aftalt tidspunkt

Dagpleje

Indlevering kl 07.00-09.00
Afhentning kl 17.00-18.00
- Samt efter aftale

Se priser

Trofaste hunde og katte kunder siden 2005

Hundepension har mange trofaste hunde/kattekunder fra hele landet - primært nærområdet i Nordjylland, Skagen, Hjørring, Bindslev, Løkken, Blokhus, Vendsyssel, Frederikshavn, Aalborg mf..

Vores hunde og kattepension har eksisteret siden 2005, og det skyldes bl.a. alle vores trofaste kunder.

Pensionen er ’løbende’ blevet opgraderet med nye hunde/kattebure, opvarmede bokse og egen løbegård.

Vi forsøger altid at give den bedst mulige oplevelse - det fortjener du og din hund/kat ved et besøg hos Hirtshals Hundepension. Vi har igennem årene fået mange flotte kundeanmeldelser på Google, hvilket vi naturligvis er meget stolte over….

Online bookikng

Pensionens betingelser

 • Alle hunde skal som minimum være vaccineret med DHP vaccinen, og den må være max 3 år gammel. Kontakt os eller spørg din dyrlæge, hvis du er i tvivl.
 • Husk at tage hundens sundhedsbog med, så vi kan registrere chip nr, vacciner mv. Hvis sundhedsbogen er væk, skal i bede om en udskrift fra jeres dyrlæge med ovenstående oplysninger. Hvis ikke man kan fremvise dokumentation på vacciner, vil hunden blive afvist.
 • Tider for ind- og udlevering skal overholdes og i bedes kontakte os ved eventuel forsinkelse. Hvis man kommer udenfor åbningstid, bliver der pålagt et gebyr på 200 kr.
 • Hunden skal være lovpligtigt ansvarsforsikret.
 • Hunden skal være sund og rask. Hunde der viser tegn på sygdom ved indlevering bliver afvist.
 • Hvis hunden skal medicineres under opholdet, skal medicinen opbevares i original emballage. Hvis hunden skal have en form for kompliceret medicinering, bedes i kontakte os for at høre om dette kan lade sig gøre.
 • Hvis der skal være flere hunde i samme boks, skal dette oplyses ved booking. Det er et krav at hundene kan spise i samme boks.
 • Hvis hunden ødelægger noget under opholdet, sendes regning til ejer.
 • Hunden skal indleveres i butikken, hvorefter vi selv tager hunden med ned i pensionen for at undgå uro blandt de andre hunde. Hvis man ønsker at se pensionen inden et ophold, skal dette aftales med os på et tidspunkt besøget ikke er til gene for de andre hunde i pensionen.
 • Omkring skoleferier og højtider betales for minimum 4 dage uanset om opholdet er kortere
 • I ugerne 27-28-29-30 betales for minimum 6 dage uanset om opholdet er kortere
 • Nytårsaften og juleaften betales for minimum 4 dage uanset om opholdet er kortere. Bemærk at dagsprisen d. 24/12 og 31/12 er 440,-
 • Betaling ved indlevering og altid for hele det bestilte ophold
 • Aflysning mindre end 1 uge inden ankomst betales 50% af beløbet
 • Ved udeblivelse betales det fulde beløb
 

Dyrlægekontrol Smileykontol Godkendelser

 

Hundepension og dagpleje

Skal du og familien på ferie til udlandet? Eller skal dit kæledyr have de bedste rammer I hverdagen, mens du er på arbejde?

Hos Secas hundecenter - Hirtshals Hundepension står vi klar til at tage imod din bedste ven, uanset hvad årsagen er til, at dit kæledyr skal være i pension.

Vi passer godt på din bedste ven

Vores hundepension og dagpleje henvender sig til alle hunde uanset race, alder og særlige behov. Alle hunde får sin egen opvarmede boks med tilhørende løbegård. Der er god plads begge steder, så der kan leges, soves, undersøges og slappes af. 

Det er vores fornemmeste opgave at give din hund de absolut bedste og mest trygge rammer, når den ikke kan være i sine hjemlige omgivelser hos dig. Hver dag er der gåture, som tilpasses både de store og de små hunderacer i forhold til distance. Derudover kan din hund se frem til leg, daglige aktiviteter, søgeøvelser samt de nydelsesfulde stunder, hvor der bare skal kæles for din hund. 

Har du særlige ønsker til, hvad der skal ske, mens vi passer på din hund, kan du tilvælge forskellige ydelser - herunder ekstra gåture, klip af negle og bad.

Giv din hund de skønneste oplevelser i dagpleje 

Der kan være forskellige årsager til, at din hund skal i dagpleje. En dagpleje er et godt tilbud, hvis din hund skal vænne sig til at være i hundepension igennem længere tid. Det kan være aktuelt, hvis du og familien står overfor en længere rejse, hvor det er nødvendigt at få jeres bedste ven passet.

En dagpleje kan også være for hunden, der har svært ved at være alene hjemme i dagtimerne, mens familien er væk hjemmefra. 

Det er fleksibelt at booke dagpleje hos os. Du har frihed til selv at bestemme, hvor lang tid dit kæledyr skal have en dagplejeplads reserveret. Og har du flere hunde, kan der bookes plads til alle dine hunde, så de kan være sammen i dagtimerne. 

Vi har faste tider for, hvornår din hund skal afleveres og hentes hver dag. Vi tilbyder et bredt tidsrum for begge dele, så du har mest mulig frihed. Har du udfordringer med at nå enten at hente eller aflevere din hund en dag, kan du lave en særskilt aftale med os.

Vi er her også for dig med kat

Selvom vi er et hundecenter, er det ikke kun hundepension og dagpleje, vi tilbyder. Vi har også en kattepension, hvor din pelsede ven med knurhår kan se frem til samme gode forhold.

Der er rummelige og opvarmede bokse til hver kat, og der er daglige aktiviteter, så din kat stimuleres både fysisk og intellektuelt. Har du flere katte, kan du få dem passet sammen, så de har en boks sammen.

Du betaler et fast beløb pr. dag for 1 boks, som enten er til 1 eller 2 katte. Når du bestiller, skal du oplyse, hvor mange dage du ønsker at have din kat passet. 

Book tid til din hund til ferie eller dagpleje i dag

Hundepensionen startede tilbage i 1984, i 2005 blev det overtaget af hundepensionens nu tidligere ejer indtil det i 2021 blev overtaget af indehaver René og hans hustru Maria. Med respekt for vores trofaste kunder og et ønske om hele tiden at være med på beatet, så opgraderer vi hele tiden vores fysiske rammer, så det passer til efterspørgslen.

For på den måde at sikre, at hvert et kæledyr er i trygge og komfortable omgivelser hos os. Igennem de seneste år har vi prioriteret dit kæledyrs fysisk trivsel, når vi passer på det. Derfor er alle vores bokse i dag gjort ekstra store, og de har alle fået indlagt varme, så både unge, voksne og ikke mindst seniorerne trives. 

Så book en tid i dag til din hund, hvis du ønsker hundepension og dagpleje som drives af professionelle hundefolk.

Vi elsker hunde...

Hundene bliver dagligt motioneret enten ved gåture eller ved leg i vores indhegninger, alt efter hundens behov.

HUNDEPENSION HVOR DU OG DIN HUND ER I FOKUS

Vi ved, at din hund betyder meget for dig, og det er vigtigt for os, at du og din hund er trygge hele vejen igennem. Har du spørgsmål eller brug for at komme forbi hundepensionen for at se omgivelserne og de mange muligheder, er du velkommen til at kontakte os.
Kontakt

Hvad siger kunderne?

Her kan du læse anmeldelser fra vores kunder og høre hvad de synes om os