Hjemmekonsultation

Træning af hunde i alle størrelse og aldre i eget hjem

Individuelle træningsløsninger til din hund

Vi tilbyder skræddersyet træning, der passer til dig og din hund. Alle hunde er forskellige, og derfor er løsningerne ofte også forskellige. Vi har arbejdet med hunde og mennesker i mange år, og det har givet os en stor redskabskasse med værktøjer både til almindelig træning og håndtering af adfærdsmæssige udfordringer. Vi kan hjælpe, uanset om du ønsker at forebygge eller løse et allerede eksisterende problem. 

Almindelig lydighedstræning

Vores almindelige lydighedstræning handler, om at skabe et godt fundament. Vi fokuserer meget, på et sundt samarbejde mellem hund og fører og på vores holdtræning arbejder vi med række øvelser der er med til at styrke dette. Derudover giver vi råd og vejledning om generel hundeadfærd.

Det er også muligt at få private enetimer, vis man ønsker at arbejde med noget mere specifikt, eksempelvis at gå pænt i line eller finpudsning af lydighedsøvelser. 

Adfærdsterapi 

Vi tilbyder at hjælpe dig og din hund, nærmest uanset hvad udfordringerne måtte være. Ved adfærdsterapi arbejder vi med specifikke udfordringer, hvor i får redskaber til hvordan udfordringerne kan løses på bedst mulig vis. Adfærdsterapi foregår oftest som en hjemmekonsultation (eller på et sted, hvor udfordringerne opstår). Vores mål er, at i får skabt en sund hverdag med jeres hund. 

Eksempler vi kan hjælpe med:

1. Aggressiv adfærd og ressourceforsvar (eks madaggression)

2. Hunden trækker i snoren

3. Hunden er udadreagerende når i møder andre hunde, mennesker, cykler, biler m.m.

4. Alene hjemme træning

5. Renlighed

6. Min hund har bidt

7. Hunden er nervøs

8. Hunden gør

Og meget andet.


Hvis i har spørgsmål til vores træning, eller er i tvivl om hvilken løsning i skal vælge – så kontakt os gerne.  

HOLDTILMELDING