Hundetræning

Hundetræning i Nordjylland

Professionel rådgivning og træning til dig og din hund.

Vi arbejder dagligt på at skabe de bedste rammer for dig og din hund. Efter overtagelse af Hirtshals Hundepension, kan vi nu også tilbyde hundepasning, butik og webshop med salg af udstyr til hund og fører. Foruden dette har vi nu fået en dyrlæge og en osteopat i huset. Alt dette har gjort at vi nu med rette kan kalde os for et hundecenter.  

Vores træning handler om at skabe de rette rammer for hunden og om, at styrke samarbejde mellem hund og ejer. Vi har mange års erfaring med alle typer hunde, og vi tilpasser altid træningen så den passer til den enkelte hund. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset hvad målet med træningen måtte være.

Vi tilbyder forskellige hold, der henvender sig til hunde i alle aldre, racer og på alle niveauer 

Indenfor holdtræning tilbyder vi begynderhold, øvet hold samt fortsætterhold an på hvilket niveau man er på. Kontakt os gerne, hvis ikke du kan finde et hold der passer til dig, eller er i tvivl om hvad du skal vælge. 

Vi tilbyder også private enetimer. Enetimer er populære blandt folk der ønsker at træne på bestemte tidspunkter, eller som ønsker at arbejde med noget specifikt. Måske vil man gerne lære hunden at gå pænt i line, finpudse lydighedsøvelser eller andet. 

Hvis det drejer sig om adfærdsproblemer, anbefaler vi en hjemmekonsultation.

Har i spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

HOLDTILMELDING