Hvalpetræning

Hvalpetræning giver en god start

Hos Seca’s Hundecenter har vi en dyb passion for hundetræning og et stærkt engagement i at hjælpe hundeejere med at opbygge et stærkt og positivt forhold til deres hunde. Vi ved, at hvalpetiden er en vigtig fase i enhver hunds liv, og derfor tilbyder vi professionel hvalpetræning, der er tilpasset netop dit og din hvalps behov. Det er aldrig for sent at påbegyndte træning, men der er mange fordele ved at starte, mens hunden er hvalp.

Vores mål er at forhindre uønskede adfærdsmønstre, såsom at gø, ødelægge ting, hoppe op og lignende, ved at lære din hvalp de rigtige vaner fra starten af. Vi ved, at en god start er grundstenen i et stærkt og positivt forhold mellem dig og din hund, og vi vil være der for at hjælpe dig med at opbygge dette fundament.

Hvalpetræning kan foregå som holdtræning, hvor man træner sammen med andre kursister. Her vil hunden lære de basale lydighedsøvelser, og arbejde hen mod at forholde sig neutralt omkring forstyrrelser. Vi anbefaler holdtræning fra hunden er 10 uger gammel. 

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i holdtræning, så tilbyder vi også enetimer som er mere fleksibelt ifht tidspunktet for træning. Her vil der være mulighed for at arbejde med mere specifikke øvelser, udfordringer eller andet. Hvis det drejer sig om sværere adfærdsproblematikker så anbefaler vi “den gode start”.

“Den gode start” foregår som en hjemmekonsultation. Dette vil oftest foregå i hjemme, eller på aftalt sted. Her hjælper vi med at give en masse redskaber, til en sund hverdag med hunden. “Den gode start” kan både hjælpe med at forebygge problemer, men også med at løse eventuelle opstået udfordringer. 

Kontakt os gerne, hvis i har spørgsmål angående hvalpetræning, eller er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til jer. 

HOLDTILMELDING