Hirtshals Hundepension – tryghed for dig og din bedste ven

Skal du på ferie uden din firbenede bedste ven? Så er det klart, at din hund skal passes et sted – og hvilket bedre sted end Secas hundecenter - Hirtshals hundepension? Hos os er hundenes velvære i hovedsædet, og du kan roligt efterlade din hund hos os. Vi sørger for, at den vil hygge sig og have det godt, indtil du igen er hjemme – hvad enten det drejer sig om et par dage eller et længere ophold.

Hundenes hverdag hos Hirtshals hundepension

Hirtshals hundepension er ikke bare et sted, hvor du kan efterlade dit dyr til pasning. Vi går meget op i, at hundene hygger sig rigtig meget hos os og har det godt. Det betyder, at din hund vil få en masse opmærksomhed.

Vores hundepassere og hundetrænere engagerer hundene på forskellige måder. For eksempel leger vi med hundene. Det kan for eksempel være søgeøvelser, som også stimulerer hundene mentalt.

Derudover har vi forskellige indhegninger, hvor hundene kan løbe rundt og hygge sig.

Desuden bliver hundene selvfølgelig også motioneret. Vi ved, hvor vigtig motion og stimulering er for hunde. Derfor bliver der gået tur med alle hundene dagligt.

Sidst men ikke mindst bliver alle hundene hos Hirtshals hundepension kælet rigeligt med.

Du kan altså trygt lade os passe din hund næste gang, at du har andre planer.

Det skal du selv have med

Når din hund skal have et ophold hos Hirtshals hundepension, er det en god idé, hvis du pakker lidt forskelligt hundeudstyr.

Du skal selvfølgelig have det helt basale hundeudstyr med. Det er f.eks. hundeselen/halsbåndet og hundesnoren.

Du kan også vælge at tage dit eget hundefoder med, hvis din hund skal følge en bestemt diæt.

Det kan ofte være en fordel at tage noget hundeudstyr med hjemmefra, da den velkendte lugt kan være med til at gøre hunden mindre stresset. Det kan f.eks. være tilbehør i form af et tæppe, en hundekurv, et stykke tøj der dufter af ejeren eller lignende.

Mangler du hundeudstyr?

Hvis du mangler noget hundeudstyr, har du mulighed for at købe det hos Hirtshals hundepension. Vi har nemlig en shop, som fører mange forskellige mærker og produkter – alt fra førertøj og hundebure til hundefoder.

Hos Secas hundecenter - Hirtshals hundepension har vi altså det hele, som kan være med til at sikre den bedste oplevelse for både dig og din hund, når I er på besøg hos os.

Hvad siger kunderne?

Her kan du læse anmeldelser fra vores kunder og høre hvad de synes om os