Hvordan bliver hundene aktiveret i hundepensionen?

Vi får tit spørgsmålet “hvordan bliver hundene aktiveret i hundepensionen?” Så det har vi lavet et lille blogindlæg om her 🙂

Hundenes dagligdag består af en række forskellige aktiviteter. Vi gør altid vores absolut bedste for, at alle hunde i pensionen er velstimuleret. Vi vurderer individuelt hvad hundene hver især har behov for, da der naturligvis er stor forskel på de forskellige typer hunde. Vi har mange års erfaring med alle racer og det er en kæmpe fordel, når vi læser og vurderer hundene.

Hver morgen kommer alle hundene en tur i løbegård. Derefter får de morgenmad og ro, inden de skal på tur. De daglige aktiviteter består oftest af gåture, leg i indhegninger og søgeøvelser mv og vi varierer gerne aktiviteterne fordelt på dagene an på hvad vi vurderer hundene har brug for. Dagene forløber forskelligt i forhold til hvor mange og hvilke hunde der er i pension, men når dagen går på hæld er alle hunde velstimuleret.

Når vejret tillader det, har hundene adgang til løbegården størstedelen af dagen. Vi vægter dog hviletid utroligt højt, så vi sørger altid for at hundene får den ro de behøver. Derudover bliver hundene naturligvis kælet for i løbet af dagen, både i boksen og på turene.

Vi bruger gerne aktivitetslegetøj, hvis dette er ok for ejer.

Man kan også tilkøbe ekstraydelser i form af ekstra gåture og træning.

Vi opdaterer jævnligt vores sociale medier med de daglige aktiviteter, så man kan få et indblik i hundenes hverdag hos os.  Stemningsvideo kan ses herunder:

https://youtu.be/dEjVX2ezJtg?si=M616Gaa83Um7lkE5
 
Find priser for pensionen her og book tid i pension samt dagpleje her.

HOLDTILMELDING